Kampanyalar

‘Bilişim İnovasyon Günü BIG: BIMDay’

ODTU İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğu, IACES ODTU , ‘Bilişim İnovasyon Günü BIG: BIMDay’ etkinliğini 26 Ekim 2019’da, ODTÜ İnşaat Mühendisliği K1 binasında  geniş bir katılımcı kitlesiyle gerçekleştirildi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği K1 Binası’nda düzenlenen BIMday etkinliğine, çeşitli üniversitelerden gelen öğrenciler, öğretim görevlileri ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını Yrd. Doç. Aslı Akçamete Güngör’ün yaptığı etkinlikte, Allplan Eğitmeni Deniz Doğan tarafından yapılan sunumda Allplan Engineering ve Allplan Bridge tanıtımı yapıldı. Allplan Metraj ve OSKA Hakediş uygulamaları, Erdem Göndiken tarafından aktarıldı.

Konuşmacılar İnşaat Mühendisliği ve Yazılım alanlarındaki deneyimlerini ve yapı dünyasının dijital geleceği olan BIM teknolojisi ile ilgili fikirlerini paylaştı.

Aluplan Program Sistemleri olarak bu önemli etkinliğin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan ODTÜ İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğu ve  Yrd. Doç. Aslı Akçamete-Güngör’e teşekkür ediyoruz.

BimDay Bilişm Inovasyon