Kampanyalar

ALLPLAN BIM DÜNYA MÜNİH 2021’DE

ALLPLAN stellt auf der diesjährigen BIM World Munich die aktuelle Version seiner BIM-Software Allplan 2022 vor. Copyright: ALLPLAN

Allplan 2022’nin en son versiyonu, 23-24 Kasım 2021 tarihleri ​​arasında Münih’teki ticaret fuarında odak noktası olacak.

Münih, 12 Kasım 2021 – BIM World Münih 23 Kasım 2021’de kapılarını açtığında, ALLPLAN ve kardeşleri, Nemetschek Group’un 10. Standında “Dünyayı Şekillendir” sloganı altında mevcut çözüm portföylerini sunacaklar. Odak noktası, ilk taslaktan şantiyede başarılı uygulamaya kadar mimarlar, mühendisler ve müteahhitler arasındaki entegre işbirliği için standartları belirleyen yeni Allplan 2022 versiyonudur. Ayrıca, ALLPLAN ve ortakları, ara oturumları sırasında BIM modelinden binaların otomatik üretimi için konseptler ve çözümler sunacak.

BIM World MÜNİH, 2016 yılından bu yana inşaat, gayrimenkul ve altyapı sektörlerinde dijitalleşmede ulusal ve uluslararası oyuncular için lider ağ platformudur. Münih’te her yıl düzenlenen etkinlik, iki günlük bir uluslararası kongre ve entegre açık forumlara sahip bir ticaret fuarından oluşuyor. Altı aşamada 200’den fazla katılımcı, sayısız yenilikçi start-up ve 150’den fazla konuşmacı ile BIM World MUNICH, tüm BIM ekosistemini bir araya getiriyor ve ilgili tüm sektör oyuncularının buluşma noktası.

ALLPLAN, bu yılki BIM World Münih’te, Ekim ayının başında piyasaya sürülen BIM yazılımı Allplan 2022’nin güncel sürümünü sunuyor. Yeni sürüm, mimarların, mühendislerin ve müteahhitlerin ortak bir platformda tutarlı bir şekilde çalışmasını ifade ediyor. Sorunsuz entegre iş akışları sayesinde koordinasyon süreçleri kısaltılabilir, verimlilik artırılabilir ve katma değer artırılabilir. Ziyaretçiler, modelleme ve görselleştirme araçları aracılığıyla arazi modellemesi ve yol planlaması için yeni işlevler hakkında bilgi edinebilir. Sağlam ve çelik konstrüksiyon alanları daha da geliştirildi. Allplan 2022 ayrıca şantiyede uygulanmak üzere yeni fonksiyonlar sunar.

Ara Oturumlar: Otomatik Üretim ve BIM

BIM ve Yeni Teknolojiler Ürün Müdürü Stefan Kaufmann, BIM’e dayalı binaların otomatik üretimine ilişkin ara oturumların bir parçası olarak 23 Kasım 2021’de saat 14:00’te konuşacak. Çünkü ilk pilot projelerin gösterdiği gibi, BIM’in gerçek potansiyeli uygulama aşamasında yatmaktadır. BIM modelleri makine tarafından okunabilir ve otomatikleştirilmiş prefabrikasyon süreçleri için kullanılabilir. Şantiyeler, daha hızlı inşaat ilerleme dokümantasyonu ve kalite güvencesinden yararlanır. 3D yazıcılar, rota hesaplaması için temel olarak BIM modellerini kullanır. Stefan Kaufmann diğer dört dijitalleştirme uzmanıyla inşaatta BIM kullanımı hakkında konuşuyor, zorlukları ve fırsatları tartışıyor.

Weitere Informationen und Tickets:  BIM DÜNYA MÜNİH 2021 – ÜCRETSİZ BİLETİNİZİ ALIN